За нас

За нас

Този сайт е създаден от футболни фенове и ентусиасти, за други такива като нас. Главната ни цел е да предлагаме на вашето внимание футболни прогнози, които ще съставяме на база дългогодишен опит и знания. Ще Ви дадем главни насоки как би трябвало да залагате правилно, а към това и конкретни мачове. Надяваме се самата познаваемост да говори за нас, а Вие да се забавлявате и да печелите. Тук ще намерите всичко необходимо на едно място. ДОБРЕ ДОШЛИ!

При нас има:

Футболни прогнози, които ще може да намерите на нашата начална страница.

Екип от пет типстъра ще дава своите прогнози. Всяка една ще бъде оценявана по десетобалната система от типстъра, както и от останалите членове.


Кои мачове ще дават по телевизията всеки ден.

Програм за всички мачове, предавани пряко в родния ефир.


Специалната ни рубрика Хеттрик с трите най-интересни гола от изминалата седмица.

След всяка изминала седмица 3 нови гола ще бъдат предложени на Вашето внимание. Това ще бъдат три от най-впечатляващите гола за предходната седмица.


Страница за следене на резултатите от футболни мачове на живо.

Няма нужда да търсите сайтове за следене на резултати на живо. Просто отидете на нашата подстраница за следене на мачове на живо.


Плюс още полезни връзки и съвети

Бихте могли да се свържете с нас по-всяко време чрез формата ни за контакт. Ако имате въпроси, мнения, коментари, предложения или каквото и да е друго – пишете. Ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. Благодарим Ви предварително.

Можете също така да пишете и на email contact@90min.bg